Avinstallere appen

Vi anbefaler å bruke Kaspersky-menyen for å avinstallere appen.

Slik avinstallerer du Kaspersky-appen:

1. Åpne Kaspersky-appen.
  2. På den nederste fanelinjen trykker du på Profil > Innstillinger > Avinstaller appen
  3. På skjermen Avinstaller Kaspersky-appen trykker du på Neste.
  4. Angi appens hemmelige kode om nødvendig.

Appen ber om den hemmelige koden hvis Beskyttelse mot avinstallasjon er valgt i innstillingene for Hvor er min enhet-funksjonen.

5. Bekreft avinstallasjonen av Kaspersky-appen.

Kaspersky-appen vil bli avinstallert.

Hvis du har aktivert Hvor er enheten min, vil Kaspersky-appen ha blitt valgt som enhetsadministrator. Du må deaktivere administratorrettigheter før du fjerner Kaspersky-appen gjennom listen over apper eller Google Play.

Slik deaktiverer du administratorrettigheter for appen

Hvis du bruker den forhåndsinstallerte versjonen av Kaspersky-appen på enheten din, kan du deaktivere appen i enhetens systeminnstillinger. Kaspersky-appen vil fortsatt være installert på enheten, men vil ikke være aktivt før du aktiverer det igjen.